Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Έπαινος «Κοινωνικής προσφοράς» στο ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. Κρύας Βρύσης

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο που έγινε στη σχολική μας βιβλιοθήκη στις 10.11.09, εκπαιδευτικοί Γυμνασίων και Λυκείων του Γραφείου Β/Βάθμιας Εκπ/σης Γιαννιτσών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογες εισηγήσεις σχετικά με το θεσμό του ΣΕΠ. Η υπεύθυνη Συμβουλευτικής – Επαγγελματικού Προσανατολισμού N. Πέλλας κ. Αλμπάνη Μελίνα και οι εισηγητές – γνώστες του αντικειμένου με κατάρτιση και πολυετή εμπειρία – ενθουσίασαν το ακροατήριο τόσο με τους λόγους τους όσο και με το οπτικοακουστικό υλικό που παρουσίασαν.
Σ΄ αυτή την ημερίδα γνωρίσαμε το συνάδελφο Φωτίου Νικόλαο Εκπαιδευτικό Μηχανικό Δομικών Έργων του κλάδου ΠΕ 17 - 01, σύμβουλο ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. στο 1ο Γυμνάσιο Βρύσης, ο οποίος είναι δημιουργός της ιστοσελίδας του Γραφείου Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Οι σελίδες περιλαμβάνουν πληροφορίες για το ρόλο του γραφείου και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει, στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Επιπλέον πληροφόρηση για κάθε τομέα του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος.
Περισσότερες πληροφορίες από το ΓΡΑ.Σ.Ε.Π Κρύας Βρύσης για το θεσμό ΣΕΠ υπάρχουν στην ιστοσελίδα .
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο συνάδελφο Φωτίου Ν. διότι συμμετείχε στον 1ο Διαδικτυακό Διαγωνισμό ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Καλύτερη εκπαιδευτική Ιστοσελίδα για το 2009» και του απονεμήθηκε έπαινος «Κοινωνικής προσφοράς». Πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: