Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Ευχαριστήριο Σημείωμα


Οι μαθητές της Α΄ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών «Αικατερίνη Βαρελά», πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στην βιβλιοθήκη του συγκροτήματός μας για να συγκεντρώσουμε υλικό, σχετικά με το θέμα που έχει ο κάθε μαθητής, για την εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας.
Με την επίσκεψή μας στη βιβλιοθήκη, όχι μόνο βρήκαμε υλικό για την εργασία μας, αλλά μάθαμε με ποιο τρόπο μπορεί να οργανωθεί μια βιβλιοθήκη και πώς πρέπει να ταξινομούνται τα βιβλία. Ανακαλύψαμε, επίσης, ένα χώρο ήσυχο και φιλόξενο, που ήταν για πολλούς μαθητές άγνωστος. Δεν σας κρύβουμε ότι πολλοί από μας βρεθήκαμε «προ εκπλήξεως» όταν αντικρίσαμε μια Εδέμ, μια μαθητική Εδέμ, γεμάτη γνώσεις και προκλήσεις για έρευνα.
Με αφορμή, λοιπόν, την εκτενή ενημέρωση μας από τον υπεύθυνο καθηγητή της βιβλιοθήκης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προθυμία του να μας ξεναγήσει και να μας βοηθήσει ώστε να αξιοποιήσουμε το άφθονο υλικό της βιβλιοθήκης.
Θερμά συγχαρητήρια για το ιδιαίτερο έργο σας, την αφοσίωσή σας, καθώς και την πολύτιμη προσφορά σας στον τομέα της γνώσης στην πόλη μας!

Οι μαθητές της Α΄ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. και ο καθηγητής της τεχνολογίας Κασαμπαλής Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: