Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κατάθεση μηχανογραφικών αποφοίτων ΕΠΑΛ


Έως και τις 16 Μαρτίου θα πρέπει να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (ημερησίων, εσπερινών) ΕΠΑΛ (ομάδας Α ' κύκλου και οι κάτοχοι πτυχίου Β '(ημερησίων και εσπερινών) ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις και στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα τμήματα και στις Σχολές των Ιδρυμάτων του Τεχνολογικού τομέα τής Ανώτατης Εκπ / σης (ΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ), στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων ορίζουμε το εξής πρόγραμμα υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων:

· 2 ΕΠΑΛ Αριδαίας, Πέμπτη 4 Μαρτίου

· 1 ΕΠΑΛ Έδεσσας Παρασκευή 5 Μαρτίου .

· 1 ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, Δευτέρα 8 Μαρτίου

· 2 ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, Τρίτη 9 Μαρτίου

· ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης, Τετάρτη 10 Μαρτίου

· Απόφοιτοι παλαιότερων ετών, Πέμπτη 11 Μαρτίου και Παρασκευή 12 Μαρτίου

Η κατάθεση των μμηχανογραφικών δελτίων θα γίνεται στο Γραφείο Επαγγελματικής· Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας (Εγνατία 91 Έδεσσα) από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 13:30μ.μ.

Τονίζεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία και όποιος δεν υποβάλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις εισαγωγικές εξετάσεις, όπως αποκλείονται οι μαθητές που δε θα αποκτήσουν το πτυχίο τους πριν από τις εξετάσεις. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται διόρθωση ή αλλαγή στις προτιμήσεις των υποψηφίων μετά την κατάθεση των μηχανογραφικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: