Τρίτη 12 Απριλίου 2011

HΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και στο πλαίσιο του μαθήματος Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός (ΣΕΠ), διοργανώθηκε, από τις υπεύθυνες καθηγήτριες του ΣΕΠ, Ημέρα Σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κλήθηκαν και παρουσίασαν τις επαγγελματικές προοπτικές του επαγγέλματός τους 10 ομιλητές από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

Στο φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου, συγκεντρώθηκαν 100 περίπου μαθητές της Α’ τάξης και παρακολούθησαν το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών κ. Παπαδόπουλο Σεραφείμ, τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Πυραργό Μποζαρδένη Ευάγγελο, τον εκπρόσωπο του Στρατού Λοχαγό Μιχαλετζάκη Μιχαήλ και τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Βάγγο Γεώργιο.

Επίσης στην εκδήλωση κλήθηκαν να μιλήσουν για το επάγγελμά τους ο κ. Ανθυμίδης Ηλίας θερμοϋδραυλικός, η κ. Λούσπα Ερασμία τεχνολόγος γεωπόνος, ο κ. Σαρηπαλόγλου Γεώργιος ψυκτικός, η κ. Τριανταφυλλίδου Κυριακή δημοτικός υπάλληλος, ο κ. Τσακπινάκης Εμμανουήλ μηχανικός αυτοκινήτων και ο κ. Κάτσανος Αθανάσιος ηλεκτρολόγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: